3 redenen waarom je in een restaurant zou moeten werken

Waarom moet u altijd de beste spullen gebruiken in de keuken?
september 14, 2018
Waarom koffiekopjes met logo’s goed zijn voor uw restaurant
september 14, 2018
Show all

3 redenen waarom je in een restaurant zou moeten werken

Heeft een baan in de horeca je altijd al ontzettend leuk geleken? In dit artikel zetten we de drie belangrijkste redenen op een rijtje, waarom een baan in de horeca mogelijk bij je zou passen. Met name in de zomermaanden is de vraag naar horecapersoneel bijzonder groot. Zoek bijvoorbeeld eens naar passende horecavacatures in Amsterdam of Rotterdam! Het aanbod aan vacatures is enorm, doordat de restauranthouders al snel met een tekort aan personeel zitten met het mooie weer.

 

#1: veel contact met andere mensen

Een van de redenen om voor een baan in de horeca te kiezen, is het feit dat je ontzettend veel contact hebt met andere mensen. Dit maakt dat baantjes in de horeca zeer geschikt zijn voor sociale mensen! Iemand die minder gesteld is op het contact met klanten, kan voor een baan achter de bar of in de keuken van de horecagelegenheid kiezen.

 

#2: naast je studie werken in de avonduren

Naast het contact met de bezoekers van het restaurant kun je in de horeca tijdens uren werken, dat je zelf geen colleges hebt. Denk bijvoorbeeld aan het werken in de avonduren! Dit maakt de horeca zeer geschikt is voor studenten, die naast hun studie een centje bij willen verdienen om hun kamerhuur te kunnen betalen.

 

#3: je leert ontzettend veel in de horeca

Tot slot kun je ontzettend veel leren in de horeca. Denk bijvoorbeeld aan het werk in de keuken, waarbij je leert hoe je borden op een leuke wijze kunt decoreren, hoe bepaalde gerechten gemaakt worden, enzovoorts. Dit zijn handige dingen voor bij een kerstdiner, een diner met de studiegenoten uit je studentenhuis, enzovoorts.

 

Tip: solliciteer vandaag nog op een vacature in de horeca! De kans is groot dat veel nieuwe studenten dit de komende weken ook zullen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *