3 voordelen om speciale bierglazen te hebben in uw restaurant

Waarom koffiekopjes met logo’s goed zijn voor uw restaurant
september 14, 2018
Bedrijfscatering voor bedrijfsrestaurants. Goede voeding houdt de mens vitaal en geeft energie.
april 14, 2020
Show all

3 voordelen om speciale bierglazen te hebben in uw restaurant

Om de gasten van uw restaurant van voldoende service te kunnen voorzien, is het belangrijk om het juiste servies binnen uw keuken te halen. Onderdeel hiervan zijn de glazen die u wilt gaan gebruiken voor het schenken van wijn, een cocktail of een glas bier. Het is enigszins afhankelijk van de stijl van uw restaurant of café, welk type glas u het beste aan uw inboedel toe kunt voegen. Dient u in de avond bijvoorbeeld voornamelijk als bruin café voor de lokale bevolking? In dat geval kunnen de traditionele bierglazen volstaan. Mocht u bezoekers van uw restaurant echter van enige luxe willen voorzien, dan zou u speciale bierglazen kunnen overwegen. In dit artikel gaan we dieper in op de voordelen van Craft bierglazen voor uw bezoekers.

 

#1: speciale bierglazen drinken doorgaans lekkerder

Een van de redenen om voor bijvoorbeeld Craft bierglazen te kiezen, is het feit dat deze bierglazen over het algemeen lekkerder drinken dan traditionele bierglazen. Zo hebben de bierglazen vaak een wat dunnere rand en een heel andere vorm, dan de langwerpige glazen die u wellicht thuis in de kast heeft staan. Met name de dunne rand zorgt voor meer comfort tijdens het drinken van een speciale biersoort. Over het algemeen zijn de speciale bierglazen wat boller dan traditionele glazen. Daarbij zijn ze minder hoog, waardoor de prettig tussen twee vingers kunnen rusten. Bij een normaal bierglas pakt u deze normaliter met uw volledige hand vast.

 

#2: voorzie uw gasten van enige luxe

Eerder in dit artikel werd al aangehaald, dat deze speciale bierglazen uw gasten van enige luxe kunnen voorzien. Het verschil tussen een speciale biersoort in een normaal glas of in een speciaal bierglas kan behoorlijk groot zijn voor uw gasten. Zij voelen zich meer gewaardeerd, als u hen een speciaal glas biedt bij een speciale biersoort. Niet voor niets kiezen zij immers voor een speciaal biertje. Ze willen hier optimaal van kunnen genieten, waar een speciaal bierglas hen de mogelijkheid toe biedt. Overigens kunnen de bierglazen ook prachtig staan in uw glazenkast achter de bar!

 

#3: speciale bierglazen zijn multi-inzetbaar

Tot slot kan ook het feit dat speciale bierglazen multi-inzetbaar zijn een reden vormen om voor dit type glas te kiezen. U kunt de bierglazen namelijk ook als een normaal bierglas gebruiken, mochten de normale bierglazen op beginnen te raken. Of wat te denken van een toetje, wat u eenvoudig in een stijlvol bol bierglas op kunt dienen? Hoewel dit minder gebruikelijk is, is deze optie er wel! Iets wat bij een gewoon bierglas veel lastiger gaat.

 

Online speciale bierglazen voor uw restaurant bestellen

Er zijn verschillende webwinkels waar u uit een breed aanbod aan speciale bierglazen kunt kiezen. In sommige gevallen kunt u korting krijgen, als u de bierglazen in grote aantallen bestelt. Zo heeft u voldoende bierglazen om een lange tijd mee vooruit te kunnen in uw restaurant. Houd er rekening mee dat er tussen deze speciale bierglazen onderling verschillen bestaan. Let hier goed op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *